Over Aarnink Aluminium

Dit zijn wij

Aarnink Aluminium is gestart in 2012 en gevestigd in Deventer. Wij leveren en monteren aluminium kozijnen, ramen en deuren geheel naar uw wens. Onze specialisten zorgen voor betrouwbare kwaliteit. Bij ons krijgt u een eerlijk advies. Dit typeert onze nuchtere en tegelijkertijd vakkundige kijk op het proces van advies tot eindproduct. Onze bestaande klanten waarderen de korte lijnen en de laagdrempelig sfeer binnen het bedrijf.       Kiest u voor Aarnink Aluminum, dan kiest u ook voor onze kernwaarden: 

1. Kwaliteit  

We staan voor kwaliteit. Onze aluminium kozijnen en benodigde materialen voldoen standaard aan de laatste gestelde eisen. We staan garant voor duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en kwaliteit.    

2. Zekerheid  

We doen wat we zeggen en komen gemaakte afspraken na. Zo kunt u met een gerust hart het plaatsen van uw aluminium ramen en deuren aan ons overlaten.      

3. Duidelijkheid  

Onze communicatie is helder. De gemaakte afspraken met u en (indien aanwezig) uw aannemer leggen we met elkaar vast op papier. We houden van duidelijke voorwaarden, zonder de kleine lettertjes.     

4. Ontzorging  

Onze specialisten begeleiden u van advies tot product. We zetten onze kennis en ervaring in om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Twijfelt u een dag voor de opdrachtbevestiging aan de gekozen kleur? Geen zorgen, we zetten dan graag de mogelijkheden samen met u nogmaals op een rijtje.      

5. Resultaat  

Alleen het beste resultaat telt. Daarom voeren we de montage van de aluminium kozijnen met ons eigen team uit. Om de kwaliteit te waarborgen controleren we niet alleen achteraf, maar ook tijdens het proces of externe partijen (denk aan de aannemer) de gemaakte afspraken nakomen.   

,
Neem nu contact op voor persoonlijk advies of een offerte!


0570 745 056

Contactformulier

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Dan bent u van harte uitgenodigd, dit is mogelijk met of zonder afspraak.

Indien u een afspraak maakt, kunnen we telefonisch in een voorverkenning al wat onderwerpen bespreken, zodat wij ons kunnen voorbereiden op uw bezoek.

Maak een afspraak

Inspiratie

Ontdek onze gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een uiteenlopend overzicht van door ons gerealiseerde projecten.