Aarnink Aluminium Deventer

Aarnink Aluminium staat synoniem voor hoog vakmanschap en een laag blabla-gehalte. In 2012 startten we ons bedrijf, gevestigd in Deventer. We zijn dol op aluminium, want de vele voordelen zien we dagelijks in de praktijk.

Een eerlijk advies vinden we vanzelfsprekend. Daarom komen we altijd bij onze klanten thuis om vooraf te bepalen wat de beste oplossing is voor deze specifieke situatie, wensen en mogelijkheden.

Van onze klanten horen we dan ook vaak dat ze de korte lijnen waarmee wij werken zo waarderen. Laagdrempelig en altijd duidelijk, dat is ons DNA. En dat legden we vast in vijf kernwaarden:

1. Kwaliteit

We staan voor kwaliteit. Onze aluminium kozijnen en benodigde materialen voldoen standaard aan de laatst gestelde eisen. We staan garant voor duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en kwaliteit.

2. Zekerheid

We doen wat we zeggen en komen gemaakte afspraken na. We adviseren, leveren en plaatsen. Zo heb je er geen omkijken naar.

3. Duidelijkheid

Onze communicatie is helder. De gemaakte afspraken met jou en (eventueel) je aannemer leggen we met elkaar vast op papier. We houden van duidelijke voorwaarden, zonder kleine lettertjes.

4. Klantvriendelijkheid

Onze specialisten begeleiden je van advies tot nazorg. We verdiepen ons in jouw wensen en geven een eerlijk advies. Twijfel je na de opdrachtbevestiging toch aan bijvoorbeeld de gekozen kleur? Dan zetten we graag alle mogelijkheden nogmaals voor je op een rijtje.

5. Resultaat

Uiteraard gaan we voor een mooi resultaat. Daarom voeren we de montage van de aluminium kozijnen met ons eigen team uit. Om de kwaliteit te waarborgen controleren we niet alleen achteraf, maar ook tijdens het proces of externe partijen (zoals een aannemer) de gemaakte afspraken nakomen.

,
Neem nu contact op voor persoonlijk advies of een offerte!


0570 745 056

Contactformulier

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Dan bent u van harte uitgenodigd, dit is mogelijk met of zonder afspraak.

Indien u een afspraak maakt, kunnen we telefonisch in een voorverkenning al wat onderwerpen bespreken, zodat wij ons kunnen voorbereiden op uw bezoek.

Maak een afspraak