Aluminium ramen en deuren in nieuwbouw Warnsveld

Kwaliteit, kunde en service

“Ons project liep van september 2020 tot juli 2021. We bouwden een nieuwbouwpand, waarvoor Aarnink Aluminium de aluminium kozijnen en deuren leverde. Eigenlijk verzorgden zij alles voor de buitenkant van ons huis.

Wij kwamen ongepland bij Aarnink terecht via de aannemer die ons huis bouwde. Ik belde Johan en hij maakte direct tijd voor ons. Hij liet zien wat ze allemaal maakten en we waren onder de indruk van hun deskundigheid. Ik kende Aarnink hiervoor nog niet, maar ik beoordeelde het team direct als zeer kundig en stabiel kwalitatief. Ze gaven aan waar ze altijd op letten en gaven advies waar nodig.

We kozen voor aluminium kozijnen en deuren vanwege de duurzaamheid. Voorheen hadden we een woning met hout. Om het huis mooi te houden, moesten we regelmatig schilderen. Aluminium is in verhouding in aanschaf wat kostbaarder, maar heeft een lange levensduur en je hebt er veel minder onderhoud aan. Een goede investering voor de lange termijn dus.

Het plan dat we van tevoren hadden konden we aanhouden. Aarnink maakte op basis van onze tekeningen een plan. Natuurlijk hebben we, voordat we kozen voor Aarnink Aluminium, offertes van verschillende bedrijven bekeken.

Echter, de manier waarop Aarnink ons uitlegde wat belangrijk is en hoe ze te werk gaan, won ons vertrouwen direct. Hun voorstel was scherp en ze legden nadruk op de nazorg. Een goede deur is niet goedkoop, daar waren we ons van bewust, maar de voordelen wogen zwaarder dan de nadelen. We zijn nu heel blij met deze onderhoudsvriendelijke oplossing! Af en toe lopen we de rubbers na en maken we met een nat doekje de deuren schoon, dat is alles.

‘Kwaliteit’, ‘kunde’ en ‘service’. Dat is hoe ik Aarnink Aluminium zou omschrijven. En dat is onbetaalbaar. Ze doen wat ze zeggen en beloven. Vriendelijk, prettig en snel. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden. Ik kan geen negatieve punten benoemen. Iets wat ik ook erg netjes vond, was dat ze je vooraf informeren over de levertijden. Ze geven tijdig aan dat de aannemer data moet terugkoppelen, zodat de planning voor de bouw van je huis overeind blijft staan. Dat is keurig en geeft vertrouwen.”

-Marcel van der Borden

Locatie: Warnsveld

Producten: Aluminium kozijnen, Aluminium deuren

Afbeeldingen