Aluminium vouwwand in moderne woning te Deventer

Aarnink Aluminium dacht met ons mee over alle keuzes en mogelijkheden

We bezochten een aantal bedrijven om een weloverwogen keuze te maken. Vooraf hadden we eigenlijk al in ons hoofd dat we een vouwwand wilden en dat bleek in onze situatie ook de beste oplossing.

Aarnink liet ons alle opties zien zodat we een doordachte keuze konden maken. In april/mei hadden we de eerste contacten met hen en op 5 september werd de vouwwand al geplaatst. Het team van Aarnink dacht met ons mee over alle keuzes en mogelijkheden, zoals de draairichting van bestaande deuren en de afstemming met de manier hoe de vouwwand het beste geplaatst kon worden.. We waarderen het bijzonder dat ze zo met ons meedachten. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en stonden meteen voor ons klaar. Voor ons een bevestiging dat Aarnink Aluminium voor ons de beste partner was in dit project.

Een tijdje geleden deden we per ongeluk de vouwwand verkeerd open. De mensen van Aarnink kwamen nog diezelfde avond de wand repareren, dat was echt top. Een goed voorbeeld van hun bereikbaarheid en service. De prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. Een aanrader wat ons betreft!”

Bernadette van Gelder

Locatie: Deventer

Producten: Aluminium Vouwwanden

Afbeeldingen